Hodnocení obchodu

4,9 150 hodnocení
Přidat hodnocení
5
137x
4
10x
3
1x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
ZD Avatar autora | 24.6.2019
Vše bez problémů, mohu jen doporučit
Avatar autora 24.6.2019
Děkuji za hodnocení i nákup :-)
EH Avatar autora | 20.6.2019
Výborná komunikace, mimořádná vstřícnost a ochota!! Děkuji
Avatar autora 20.6.2019
Děkuji za hodnocení a doufám, že se líbilo oslavenci :-)
HJ Avatar autora | 19.6.2019
Super komunikace, rychlost, a poradenství při výběru fotek.
Avatar autora 19.6.2019
Děkuji mockrát za hodnocení :-) a ať se podaří seskupení...
H Avatar autora | 1.6.2019
Jsem moc spokojená, paní Vám pomůže i s výběrem. Je velmi příjemná a ochotná.Děkuji ! S pozdravem Hůlová
Avatar autora 1.6.2019
Já děkuji, za hodnocení i nákupy (a ještě jednou za čokoládky, už jsou skoro pryč) a těším se na Vás příště :-)
Avatar autora | 25.5.2019
Vše v naprostém pořádku, rychlost a komunikace super, děkuji.
Avatar autora 25.5.2019
Já děkuji za nákup i hodnocení :-)
JJ Avatar autora | 13.5.2019
Velice moc????. Luxusní zboží i služby a jednání.
Avatar autora 13.5.2019
Děkuji :-) ať vám obraz dělá radost...
ER Avatar autora | 7.5.2019
vše v pořádku a rychle
Avatar autora 7.5.2019
Děkuji za nákup i hodnocení a už máte na cestě další balíček...jen vám do toho skáčou ty svátky, jinak by bylo ještě rychlejší :-)
MD Avatar autora | 5.5.2019
Spokojenost.
Avatar autora 6.5.2019
Děkuji :-)
MK Avatar autora | 4.5.2019
Nakupovala jsem poprvé ale jsem spokojena
Avatar autora 4.5.2019
Děkuji za nákup i hodnocení :-) P.S. ještě mě napadá, jestli ten prsten neuživíte, tak je samozřejmě možnost ho vrátit...
Avatar autora | 14.4.2019
Rychlé a příjemné jednání, dobrá cena.
Avatar autora 14.4.2019
Děkuji za hodnocení i nákup ač v "bojových podmínkách při stěhování" snad se uvidíme i v novém krámku :-)
BK Avatar autora | 6.4.2019
velká spokojenost, všem doporučuji
Avatar autora 6.4.2019
Děkuji mockrát za hodnocení i váš nákup :-)
AR Avatar autora | 20.3.2019
rychle dodání,skvělá komunikace a rady ohledně rámu.
Avatar autora 6.4.2019
Moc děkuji za hodnocení a omlouvám se za pozdní reakci na něj, nějak jsem ho přehlédla, předpokládám, že už máte fotku na zdi a dělá vám radost :-)
ZK Avatar autora | 11.3.2019
Perfektní jednání, vstřícnost.
Avatar autora 11.3.2019
Děkuji moc za hodnocení, nákup i povídání, příště snad už v novém krámku bez nepořádku... :-)
AV Avatar autora | 9.3.2019
Avatar autora 9.3.2019
Děkuji za hodnocení i nákup :-)
TP Avatar autora | 5.3.2019
Avatar autora 9.3.2019
Mockrát děkuji za hodnocení i nákup :-)
BM Avatar autora | 10.2.2019
Vše v pořádku. Rychlé dodání.
Avatar autora 15.2.2019
Děkuji za objednávku i vaše hodnocení :-)
IL Avatar autora | 8.2.2019
Tedy jestli si chcete udělat radost, jděte do obchůdku. Zcela úžasná paní , s kterou si odpočinkově pokecáte a ona Vás odmění svým milým jednáním a vsadím se, že neodejdete bez nějaké ,, krásy ´´ domů. Bezkonkurenční ceny a vlídné zacházení Vám spraví jakoukoli blbou náladu. Doporučuji a to tak , že velmi :-).
Avatar autora 9.2.2019
Mockrát děkuji za hodnocení i vaše nákupy a vždycky Vás ráda vidím (a teď na vás i myslím s tou bílou vázou a dám vědět) :-)
SN Avatar autora | 5.2.2019
Avatar autora 9.2.2019
Děkuji za hodnocení i váš nákup :-)
Avatar autora | 31.1.2019
+ Rychlé dodání i informovanost ze Zásilkovny.

Avatar autora 26.6.2019
Děkuji za hodnocení i vaší objednávku :-)
OW Avatar autora | 29.1.2019
Zajímavý obchůdek! Skvělá komunikace a rychlé dodání zboží :-)
Avatar autora 29.1.2019
Děkuji mockrát za vaše hodnocení, i když zrovna u vás se mou chybou zkomplikovalo dodání, mohlo být i rychlejší :-).

Stránka 1 z 8 , položek celkem: 151

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací najdete tady.