Hodnocení obchodu

4,9 281 hodnocení
Přidat hodnocení
5
268x
4
10x
3
1x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
FL Avatar autora Filip Lorenc | 18.4.2021
Jsem naprosto spokojen s přístupem prodávající. Ochotně zavolá a vše vysvětlí. Fotoobraz je úžasnej a notně pozvedl náš pokoj. Určitě brzy objednám další. Díky moc!????
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 18.4.2021
Moc děkuji za hodnocení a jsem ráda, že obraz dorazil v pořádku a líbí se :-)
R Avatar autora Radek | 3.4.2021
Vřele doporučuji, perfektní jednání s paní majitelkou, poradí, doporučí atd. Rychla doba dodání - 2 dny. Není co vytknout.
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 3.4.2021
Mockrát děkuji za hodnocení a váš nákup :-)
Avatar autora | 3.4.2021
Ano, velmi rychlé dodání.
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 3.4.2021
Děkuji za hodnocení :-)
I Avatar autora IP | 30.3.2021
Obchod doporučuji! Vstřícné jednání. Pěkné zboží.
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 30.3.2021
Mockrát děkuji za hodnocení :-)
MH Avatar autora Markéta Hlavová | 30.3.2021
Naprostá spokojenost
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 30.3.2021
Děkuji za hodnocení i váš nákup :-)
Avatar autora | 24.3.2021
J Avatar autora Jiřina | 22.3.2021
Obchod doporučuji, rychlé dodání i komunikace.
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 22.3.2021
Děkuji za hodnocení :-)
K Avatar autora Katerina | 21.3.2021
Naprostá spokojenost.Jeden den objednání zaplaceno za dva dny zasilkovna????Kačenky úžasné moc pěkné jako dárek
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 21.3.2021
Mockrát děkuji za hodnocení i váš nákup :-)
VS Avatar autora Vratislava Steffanová | 17.3.2021
ano, doporučuji
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 17.3.2021
Děkuji za nákup i hodnocení :-)
Avatar autora | 15.3.2021
Jsem velice spokojena, na velikosti a využití fotografií dokonce telefonická domluva. Vstřícnost a profesionalita.
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 15.3.2021
Děkuji za hodnocení a jsem ráda, že jste spokojená a že vám fotky budou dělat radost :-)
Avatar autora Gabriela Štrbová | 6.3.2021
Ano,doporuciji
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 6.3.2021
Děkuji mockrát :-)
P Avatar autora Pavla | 3.3.2021
Pekne zbozi, rychle dodani, dobra komunikace! Dekuji
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 3.3.2021
Já mockrát děkuji za hodnocení i Váš nákup :-)
MH Avatar autora Monika Hebká | 27.2.2021
Obchod doporučuji. Zásilka byla rychle posláná a přišla dobře zabalená. Plusem je přehledný web a možnost zaslání do zásilkovny. Nadšená jsem z velikonočního povozu, ten je opravdu top.
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 27.2.2021
Moc děkuji za hodnocení i váš nákup, jsem ráda, že jste spokojená. Oba ty povozy vypadají skvěle s tím musím souhlasit :-)
K Avatar autora KK | 17.2.2021
Spokojená s rychlostí, s komunikací, s kouzelným obchůdkem plným inspirace a nápadů ..
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 23.2.2021
Děkuji za váš nákup i hodnocení :-)
Avatar autora | 13.2.2021
+ vše bez problémů a raketovou rychlostí

Avatar autora (Administrátor) 19.4.2021
Moc děkuji za vaše hodnocení :-)
M Avatar autora Misa | 7.2.2021
Naprostá spokojenost a líbí se mi webky :-)
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 7.2.2021
Mockrát děkuji za hodnocení i vaší objednávku :-) a jsem ráda, že se web líbí.
Avatar autora | 1.2.2021
+ Skvělá komunikace, okamžitá informovanost, rychlé dodání:-)

Krásné zboží
Avatar autora (Administrátor) 19.4.2021
Mockrát děkuji za hodnocení i váš nákup :-)
L Avatar autora Lenka | 26.1.2021
Jsem velice spokojená s krásným zbožím, skvělou komunikací a rychlým dodáním. Moc děkuji.
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 26.1.2021
Já děkuji za objednávku i krásnou recenzi :-)
Avatar autora Jelena Šobrová | 25.1.2021
Velká spokojenost, komunikace a servis na jedničku. DOPORUČUJI.
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 25.1.2021
Děkuji za vaše nákupy i hodnocení :-)
SK Avatar autora Simona Karausova | 13.1.2021
Spokojenost, rychle dodání.
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 25.1.2021
Mockrát děkuji za hodnocení i vaší objednávku :-)

Stránka 1 z 15 , položek celkem: 282

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací najdete tady.