Hodnocení obchodu

4,9 157 hodnocení
Přidat hodnocení
5
144x
4
10x
3
1x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
LZ Avatar autora | 8.10.2019
Tento obchod mám velmi ráda. Paní majitelka je moc milá a ochotná, pokud potřebujete drobnost, nebo i větší dárek, tak vřele doporučuji.
Avatar autora 8.10.2019
Děkuji za hodnocení i vaše nákupy :-)
ZK Avatar autora | 10.9.2019
Obchod je velmi dobře zásobený, velké množství praktických věcí i nápadů na drobné dárečky. Paní majitelka je velice příjemná a ochotná. Mohu jenom doporučit.
Avatar autora 10.9.2019
Děkuji mockrát za milé hodnocení i vaše objednávky, já doufám že se zase uvidíme :-)
LZ Avatar autora | 8.9.2019
MH Avatar autora | 26.8.2019
Skvělý obchod, rychlost, dodání, vše...Spokojenost!
Avatar autora 26.8.2019
Děkuji mockrát za hodnocení i nákup :-)
LM Avatar autora | 27.7.2019
Rychlost a kvalita ????????
Avatar autora 27.7.2019
Děkuji a za hodnocení i nákup, já věřím že i ta kvalita se ukáže jako bez otazníků, s ocelí nebývají problémy, jen doufám, že když jsem to tady "napsala nahlas", že nenastane nějaká výjimka :-)
LZ Avatar autora | 4.7.2019
Milá obsluha a vždy rychlé vyřízení
Avatar autora 4.7.2019
Děkuji za hodnocení i nákup a zase se těším na viděnou :-)
LD Avatar autora | 3.7.2019
Kvituji rychlost i kvalitu.
Avatar autora 3.7.2019
Děkuji, za hodnocení i nákup, jsem ráda, že jste spokojená :-)
ZD Avatar autora | 24.6.2019
Vše bez problémů, mohu jen doporučit
Avatar autora 24.6.2019
Děkuji za hodnocení i nákup :-)
EH Avatar autora | 20.6.2019
Výborná komunikace, mimořádná vstřícnost a ochota!! Děkuji
Avatar autora 20.6.2019
Děkuji za hodnocení a doufám, že se líbilo oslavenci :-)
HJ Avatar autora | 19.6.2019
Super komunikace, rychlost, a poradenství při výběru fotek.
Avatar autora 19.6.2019
Děkuji mockrát za hodnocení :-) a ať se podaří seskupení...
H Avatar autora | 1.6.2019
Jsem moc spokojená, paní Vám pomůže i s výběrem. Je velmi příjemná a ochotná.Děkuji ! S pozdravem Hůlová
Avatar autora 1.6.2019
Já děkuji, za hodnocení i nákupy (a ještě jednou za čokoládky, už jsou skoro pryč) a těším se na Vás příště :-)
Avatar autora | 25.5.2019
Vše v naprostém pořádku, rychlost a komunikace super, děkuji.
Avatar autora 25.5.2019
Já děkuji za nákup i hodnocení :-)
JJ Avatar autora | 13.5.2019
Velice moc????. Luxusní zboží i služby a jednání.
Avatar autora 13.5.2019
Děkuji :-) ať vám obraz dělá radost...
ER Avatar autora | 7.5.2019
vše v pořádku a rychle
Avatar autora 7.5.2019
Děkuji za nákup i hodnocení a už máte na cestě další balíček...jen vám do toho skáčou ty svátky, jinak by bylo ještě rychlejší :-)
MD Avatar autora | 5.5.2019
Spokojenost.
Avatar autora 6.5.2019
Děkuji :-)
MK Avatar autora | 4.5.2019
Nakupovala jsem poprvé ale jsem spokojena
Avatar autora 4.5.2019
Děkuji za nákup i hodnocení :-) P.S. ještě mě napadá, jestli ten prsten neuživíte, tak je samozřejmě možnost ho vrátit...
Avatar autora | 14.4.2019
Rychlé a příjemné jednání, dobrá cena.
Avatar autora 14.4.2019
Děkuji za hodnocení i nákup ač v "bojových podmínkách při stěhování" snad se uvidíme i v novém krámku :-)
BK Avatar autora | 6.4.2019
velká spokojenost, všem doporučuji
Avatar autora 6.4.2019
Děkuji mockrát za hodnocení i váš nákup :-)
AR Avatar autora | 20.3.2019
rychle dodání,skvělá komunikace a rady ohledně rámu.
Avatar autora 6.4.2019
Moc děkuji za hodnocení a omlouvám se za pozdní reakci na něj, nějak jsem ho přehlédla, předpokládám, že už máte fotku na zdi a dělá vám radost :-)
ZK Avatar autora | 11.3.2019
Perfektní jednání, vstřícnost.
Avatar autora 11.3.2019
Děkuji moc za hodnocení, nákup i povídání, příště snad už v novém krámku bez nepořádku... :-)

Stránka 1 z 8 , položek celkem: 158

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací najdete tady.