Hodnocení obchodu

4,9 290 hodnocení
Přidat hodnocení
5
276x
4
10x
3
1x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 25.7.2021
Rychlost dodání
Avatar autora (Administrátor) 27.7.2021
Děkuji mockrát za hodnocení :-)
I Avatar autora Iva | 24.7.2021
Všechno vpořádku. Spokojenost
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 25.7.2021
Děkuji za hodnocení i vaší objednávku :-)
Z Avatar autora Zdeňka | 8.7.2021
Obchod ráda doporučuji, hezké zboží, rychlé a bezproblémové dodání.
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 8.7.2021
Děkuji mockrát za hodnocení i vaše objednávky :-)
R Avatar autora Radek | 7.6.2021
Vše ok. Díky
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 8.6.2021
Děkuji za hodnocení :-)
HV Avatar autora Hana Votípková | 31.5.2021
Vše v pořádku, rychlý obchod a super komunikace. Velmi doporučuji
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 31.5.2021
Mockrát děkuji za vaší objednávku i hodnocení :-)
Avatar autora | 30.5.2021
MM Avatar autora Marie Milotova | 29.5.2021
DK Avatar autora Dana Kubelková | 27.5.2021
FL Avatar autora Filip Lorenc | 18.4.2021
Jsem naprosto spokojen s přístupem prodávající. Ochotně zavolá a vše vysvětlí. Fotoobraz je úžasnej a notně pozvedl náš pokoj. Určitě brzy objednám další. Díky moc!????
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 18.4.2021
Moc děkuji za hodnocení a jsem ráda, že obraz dorazil v pořádku a líbí se :-)
Avatar autora | 6.4.2021
Rychlost odesílání, doporučuji
Avatar autora (Administrátor) 27.7.2021
Děkuji za hodnocení i váš nákup :-)
R Avatar autora Radek | 3.4.2021
Vřele doporučuji, perfektní jednání s paní majitelkou, poradí, doporučí atd. Rychla doba dodání - 2 dny. Není co vytknout.
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 3.4.2021
Mockrát děkuji za hodnocení a váš nákup :-)
Avatar autora | 3.4.2021
Ano, velmi rychlé dodání.
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 3.4.2021
Děkuji za hodnocení :-)
I Avatar autora IP | 30.3.2021
Obchod doporučuji! Vstřícné jednání. Pěkné zboží.
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 30.3.2021
Mockrát děkuji za hodnocení :-)
MH Avatar autora Markéta Hlavová | 30.3.2021
Naprostá spokojenost
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 30.3.2021
Děkuji za hodnocení i váš nákup :-)
Avatar autora | 24.3.2021
J Avatar autora Jiřina | 22.3.2021
Obchod doporučuji, rychlé dodání i komunikace.
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 22.3.2021
Děkuji za hodnocení :-)
K Avatar autora Katerina | 21.3.2021
Naprostá spokojenost.Jeden den objednání zaplaceno za dva dny zasilkovna????Kačenky úžasné moc pěkné jako dárek
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 21.3.2021
Mockrát děkuji za hodnocení i váš nákup :-)
VS Avatar autora Vratislava Steffanová | 17.3.2021
ano, doporučuji
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 17.3.2021
Děkuji za nákup i hodnocení :-)
Avatar autora | 15.3.2021
Jsem velice spokojena, na velikosti a využití fotografií dokonce telefonická domluva. Vstřícnost a profesionalita.
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 15.3.2021
Děkuji za hodnocení a jsem ráda, že jste spokojená a že vám fotky budou dělat radost :-)
Avatar autora Gabriela Štrbová | 6.3.2021
Ano,doporuciji
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 6.3.2021
Děkuji mockrát :-)

Stránka 1 z 15 , položek celkem: 291

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací najdete tady.