Hodnocení obchodu

4,9 262 hodnocení
Přidat hodnocení
5
249x
4
10x
3
1x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
SK Avatar autora Simona Karausova | 13.1.2021
Spokojenost, rychle dodání.
R Avatar autora Růžena | 10.1.2021
Mohu jen doporučit. Byla to moje první objednávka, ale určitě ne poslední. Vše naprosto v pořádku. Děkuji
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 11.1.2021
Děkuji za hodnocení a těším se na příště :-)
ŠV Avatar autora Štefánia Vantová | 9.1.2021
Bezproblémový obchod, rychlé dodání
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 9.1.2021
Mockrát děkuji za vaší objednávku i hodnocení :-)
MN Avatar autora Milena Nigrinová | 29.12.2020
Příjemný obchod i paní majitelka, pěkné a ne drahé zboží, e-shop super. Jen bych ještě ráda viděla i oděvy, jako byly zpočátku, ale chápu, že to nejde. Teď se dá i zaparkovat, takže skvělé. Výborný typ na nákupy dárků na poslední chvíli.
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 30.12.2020
Děkuji za nákup i vaše hodnocení :-)
MJ Avatar autora Michala Jankovská | 22.12.2020
skvělý obchod, dokonalá práce, rychlost, komunikace na jedničku DOPORUČUJI
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 22.12.2020
Mockrát děkuji za hodnocení i váš nákup :-)
E Avatar autora Eva | 19.12.2020
Avatar autora | 15.12.2020
Avatar autora | 13.12.2020
I Avatar autora Irena | 12.12.2020
Kvalitní fotografie v kalendáři a rychlé vyřízení, hezký nápad 1971/2021.
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 13.12.2020
Děkuji za hodnocení :-)
P Avatar autora Petra | 10.12.2020
Velmi rychlé vyřízení objednávky a velká ochota. Můžu jen doporučit :-).
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 10.12.2020
Děkuji moc za vaší objednávku i hezké hodnocení :-)
Avatar autora | 9.12.2020
+ Naprosto úžasný obchod s úžasnou obsluhou, všem vřele doporučuji. Když nevíte, co koupit jako dárek, tak tady určitě vyberete

Avatar autora (Administrátor) 19.1.2021
Mockrát děkuji za vaše hodnocení i objednávku :-)
L Avatar autora Libuška | 8.12.2020
Občas navštěvují obchůdek osobně nebo objednávám a vždy velká spokojenost,vstřícnost a ochota paní Čihákové.
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 10.12.2020
Mockrát děkuji za krásné hodnocení a těším se na vás zase příště :-)
L Avatar autora Linda | 6.12.2020
Zakoupila jsem si hrnky - pes a kočka. Krásné zpracování a překvapilo mě rychle dodání. Děkuji.
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 6.12.2020
Děkuji za hodnocení i váš nákup :-)
Avatar autora | 6.12.2020
Avatar autora | 6.12.2020
+ výborná spolupráce a ochota

všechno proběhlo podle mých požadavků a se spokojeností
Avatar autora (Administrátor) 19.1.2021
Děkuji mockrát za hodnocení i vaší objednávku :-)
EL Avatar autora Eliška Lonská | 5.12.2020
G Avatar autora Gardner137 | 1.12.2020
Úžasný!!!!
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 1.12.2020
Děkuji :-)
M Avatar autora Martina | 1.12.2020
Naprostá spokojenost, krásné nostalgické fotografie. Příjemná paní majitelka.
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 1.12.2020
Děkuji mockrát za nákup i hezké hodnocení :-)
Avatar autora | 1.12.2020
I Avatar autora Iva | 30.11.2020
Jsem velmi spokojená!
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 1.12.2020
Děkuji za hodnocení :-)

Stránka 1 z 14 , položek celkem: 263

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací najdete tady.