Hodnocení obchodu

4,9 209 hodnocení
Přidat hodnocení
5
196x
4
10x
3
1x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
LT Avatar autora Lucie Tibenská | 20.6.2020
Jsem velmi spokojená
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 21.6.2020
Děkuji za hodnocení :-)
P Avatar autora Pavla R. | 16.6.2020
Maximální spokojenost.
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 16.6.2020
Děkuji za hodnocení, i když byl s objednávkou resp. s dopravkou problém. :-)
J Avatar autora Josef L. | 2.6.2020
AP Avatar autora Anastasia Pushkina | 1.6.2020
JD Avatar autora Jaroslava Drábková | 31.5.2020
Velmi doporučuji tento obchod. Paní majitelka Lenka Čiháková, vstřícná, milá, ochotná, umí poradit, široký sortiment zboží. Svoji práci paní Čiháková dělá srdcem.
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 1.6.2020
Mockrát děkuji za chválu i váš nákup :-)
Avatar autora | 30.5.2020
+ komunikace, ochota a především zájem o co nejlepší výsledek

Nákup v Černobílé galerii mi udělal velkou radost. Objednala dvě fotografie letohrádku Hvězda. Paní majitelka mě následně kontaktovala a přesně se doptala na detaily, aby věděla, jak fotografie upravit. Nakonec ochotně pátrala v archivu a vybrala pro mě další fotografie k výběru, které byly ještě hezčí, než ty původní. Dala si opravdu záležet a pro mě budou mít dědečkovy fotografie na zdi přidanou hodnotu. Děkuji
Avatar autora (Administrátor) 2.7.2020
Děkuji mockrát za krásné hodnocení, opravdu mě těší, že jste z fotek nadšená a dělají vám radost :-)
EP Avatar autora Elena Pánková | 27.5.2020
Černobílá galerie není běžným obchodem. Paní majitelka mě několikrát kontaktovala, aby nabídla všechny možnosti k mé objednávce. Nakonec pro mě našla ve svém úžasném archivu po dědečkovi úplně jiné fotografie a ještě mnohem hezčí, než jsem původně zamýšlela. Tato galerie pro ni zřejmě není jen práce. Jednoznačně doporučuji tento obchod.
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 27.5.2020
Děkuji mockrát za krásné hodnocení, ať vám fotky dělají radost :-)
Avatar autora | 19.5.2020
+ Úžasné a originální výrobky

Naprosto super obchod. Všem vřele doporučuji
Avatar autora (Administrátor) 2.7.2020
Děkuji mockrát za recenzi i vaše nákupy :-)
DK Avatar autora Daniela Kosová | 18.5.2020
Skvělý obchod
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 18.5.2020
Děkuji mockrát za hodnocení i nákup a jsem ráda, že jste spokojená :-)
MC Avatar autora Michaela Chrudimská | 13.5.2020
Avatar autora | 17.4.2020
+ super osobní domluva a taky ochota - potřebovala jsem zboží extra přeměřit a paní byla v tomto ohledu moc ochotná

Avatar autora (Administrátor) 2.7.2020
Děkuji za nákup i hodnocení :-)
JB Avatar autora Jana Brichackova | 14.4.2020
Avatar autora | 6.4.2020
perfektní komunikace e-shopu, osobní přístup, široký výběr
Avatar autora (Administrátor) 2.7.2020
Děkuji mockrát za vaše hodnocení i nákup :-)
JK Avatar autora Jaroslav Kopecký | 30.3.2020
vše ok
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 30.3.2020
Děkuji za hodnocení i nákup :-)
JN Avatar autora Jaroslav Nekola | 17.3.2020
Avatar autora | 9.3.2020
RH Avatar autora Robert Hloušek | 8.3.2020
Super majitelka... A zboží naprosto důkladně zabaleno... Jen a jen doporučuji.
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 8.3.2020
Děkuji za hezké hodnocení i váš nákup a ať vám hrnečky dělají radost :-)
JV Avatar autora Jarka Veselá | 15.2.2020
DL Avatar autora Dagmar Loskotová | 10.2.2020
Příjemné nakupování, pí Čiháková je velice ochotná, komunikativní, naprostá spokojenost a doporučuji.
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 10.2.2020
Moc děkuji za nákup i hezké hodnocení a se zajícem na vás myslím :-)
JV Avatar autora jana venzarová | 9.2.2020

Stránka 1 z 11 , položek celkem: 210

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací najdete tady.