Hodnocení obchodu

4,9 141 hodnocení
Přidat hodnocení
5
128x
4
10x
3
1x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 14.4.2019
Rychlé a příjemné jednání, dobrá cena.
Avatar autora 14.4.2019
Děkuji za hodnocení i nákup ač v "bojových podmínkách při stěhování" snad se uvidíme i v novém krámku :-)
BK Avatar autora | 6.4.2019
velká spokojenost, všem doporučuji
Avatar autora 6.4.2019
Děkuji mockrát za hodnocení i váš nákup :-)
AR Avatar autora | 20.3.2019
rychle dodání,skvělá komunikace a rady ohledně rámu.
Avatar autora 6.4.2019
Moc děkuji za hodnocení a omlouvám se za pozdní reakci na něj, nějak jsem ho přehlédla, předpokládám, že už máte fotku na zdi a dělá vám radost :-)
ZK Avatar autora | 11.3.2019
Perfektní jednání, vstřícnost.
Avatar autora 11.3.2019
Děkuji moc za hodnocení, nákup i povídání, příště snad už v novém krámku bez nepořádku... :-)
AV Avatar autora | 9.3.2019
Avatar autora 9.3.2019
Děkuji za hodnocení i nákup :-)
TP Avatar autora | 5.3.2019
Avatar autora 9.3.2019
Mockrát děkuji za hodnocení i nákup :-)
BM Avatar autora | 10.2.2019
Vše v pořádku. Rychlé dodání.
Avatar autora 15.2.2019
Děkuji za objednávku i vaše hodnocení :-)
IL Avatar autora | 8.2.2019
Tedy jestli si chcete udělat radost, jděte do obchůdku. Zcela úžasná paní , s kterou si odpočinkově pokecáte a ona Vás odmění svým milým jednáním a vsadím se, že neodejdete bez nějaké ,, krásy ´´ domů. Bezkonkurenční ceny a vlídné zacházení Vám spraví jakoukoli blbou náladu. Doporučuji a to tak , že velmi :-).
Avatar autora 9.2.2019
Mockrát děkuji za hodnocení i vaše nákupy a vždycky Vás ráda vidím (a teď na vás i myslím s tou bílou vázou a dám vědět) :-)
SN Avatar autora | 5.2.2019
Avatar autora 9.2.2019
Děkuji za hodnocení i váš nákup :-)
Avatar autora | 31.1.2019
+ Rychlé dodání i informovanost ze Zásilkovny.

Avatar autora 23.4.2019
Děkuji za hodnocení i vaší objednávku :-)
OW Avatar autora | 29.1.2019
Zajímavý obchůdek! Skvělá komunikace a rychlé dodání zboží :-)
Avatar autora 29.1.2019
Děkuji mockrát za vaše hodnocení, i když zrovna u vás se mou chybou zkomplikovalo dodání, mohlo být i rychlejší :-).
Avatar autora | 22.12.2018
+ rychlá reakce na objednávku

Avatar autora 23.4.2019
Děkuji mockrát za hodnocení i váš nákup :-)
Avatar autora | 15.10.2018
+ originální, nápadité

nezjistila jsem
Avatar autora 23.4.2019
Moc děkuji, za nákup i za to, že jste si našla čas na hodnocení :-)
Avatar autora | 19.12.2017
+ Naprosto úžasný obchůdek a moc milá paní v něm :-)

Avatar autora 9.2.2019
Děkuji za hodnocení :-)
Avatar autora | 10.12.2017
Výborná a příjemná komunikace, majitelka vyhověla i složitějším podmínkám. Pěkné a kvalitní zboží, naprostá spokojenost.
Avatar autora 23.4.2019
Děkuji mockrát za hodnocení i vaší objednávku :-)
Avatar autora | 25.7.2017
Perfektní, super rychlá dodací lhůta, zboží pěkné. Můžu jen doporučit.
Avatar autora 23.4.2019
Děkuji za hodnocení i Váš nákup a jsem ráda, že jste byla spokojená :-)
Avatar autora | 26.6.2017
Úžasnej obchůdek a ještě úžasnější paní majitelka. Doporučuji všem k návštěvě. Takových obchůdků více a bude na světě líp
Avatar autora 23.4.2019
Mockrát děkuji za tak hezkou a milou recenzi :-)
Avatar autora | 29.3.2017
+ Možnost objednání v klidu z domova, okmžitá reakce na objednávku a výdej přímo na prodejně velmi ochotnou paní majitelkou.
- ŽÁDNÉ

Mohu jenom doporučit, seženete zde nejen dárečky pro své přátele, ale i inspiraci k příštím nákupům.
Avatar autora 23.4.2019
Mockrát děkuji za hodnocení a nákup, těší mě, že se vracíte a myslím, že jsme se neviděly naposledy...myslím na Vás s tím přívěskem :-)
Avatar autora | 8.3.2017
+ Nezažila jsem lepší komunikaci.
- žádné

Je to skvělý obchůdek s milou majitelkou.
Avatar autora 23.4.2019
Děkuji za vaše hodnocení i nákup :-) a jsem ráda, že jste byla spokojená.
Avatar autora | 28.1.2017
+ Pohodlný výběr zboží z domova, při vyzvednutí velmi ochotná obsluha
+ Jediný obchod, kde jsem našla, co jsem hledala
+ Zajímavá, originální nabídka zboží, jaké jsem jinde neviděla

V obchodě se mi velmi líbilo, krásný výběr zboží a příjemná obsluha. Zboží je originální, nezvyklé tvary a velmi nápaditá kombinace černé a bílé. Doporučila bych každému, aby obchod navštívil, určitě by se každý vybral podle svého přání.
Avatar autora 23.4.2019
Děkuji mockrát za hodnocení i nákup, a těší mě, že se vám v obchodě líbilo :-)

Stránka 1 z 8 , položek celkem: 142

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací najdete tady.