Hodnocení obchodu

4,9 129 hodnocení
Přidat hodnocení
5
116x
4
10x
3
1x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 15.10.2018
+ originální, nápadité

nezjistila jsem
Avatar autora 20.10.2018
Moc děkuji, za nákup i za to, že jste si našla čas na hodnocení :-)
Avatar autora | 19.12.2017
+ Naprosto úžasný obchůdek a moc milá paní v něm :-)

Avatar autora | 10.12.2017
Výborná a příjemná komunikace, majitelka vyhověla i složitějším podmínkám. Pěkné a kvalitní zboží, naprostá spokojenost.
Avatar autora 20.10.2018
Děkuji mockrát za hodnocení i vaší objednávku :-)
Avatar autora | 25.7.2017
Perfektní, super rychlá dodací lhůta, zboží pěkné. Můžu jen doporučit.
Avatar autora 20.10.2018
Děkuji za hodnocení i Váš nákup a jsem ráda, že jste byla spokojená :-)
Avatar autora | 26.6.2017
Úžasnej obchůdek a ještě úžasnější paní majitelka. Doporučuji všem k návštěvě. Takových obchůdků více a bude na světě líp
Avatar autora 20.10.2018
Mockrát děkuji za tak hezkou a milou recenzi :-)
Avatar autora | 29.3.2017
+ Možnost objednání v klidu z domova, okmžitá reakce na objednávku a výdej přímo na prodejně velmi ochotnou paní majitelkou.
- ŽÁDNÉ

Mohu jenom doporučit, seženete zde nejen dárečky pro své přátele, ale i inspiraci k příštím nákupům.
Avatar autora 20.10.2018
Mockrát děkuji za hodnocení a nákup, těší mě, že se vracíte a myslím, že jsme se neviděly naposledy...myslím na Vás s tím přívěskem :-)
Avatar autora | 8.3.2017
+ Nezažila jsem lepší komunikaci.
- žádné

Je to skvělý obchůdek s milou majitelkou.
Avatar autora 20.10.2018
Děkuji za vaše hodnocení i nákup :-) a jsem ráda, že jste byla spokojená.
Avatar autora | 28.1.2017
+ Pohodlný výběr zboží z domova, při vyzvednutí velmi ochotná obsluha
+ Jediný obchod, kde jsem našla, co jsem hledala
+ Zajímavá, originální nabídka zboží, jaké jsem jinde neviděla

V obchodě se mi velmi líbilo, krásný výběr zboží a příjemná obsluha. Zboží je originální, nezvyklé tvary a velmi nápaditá kombinace černé a bílé. Doporučila bych každému, aby obchod navštívil, určitě by se každý vybral podle svého přání.
Avatar autora 20.10.2018
Děkuji mockrát za hodnocení i nákup, a těší mě, že se vám v obchodě líbilo :-)
Avatar autora | 23.1.2017
+ - velmi dobré ceny
+ - velmi pěkné zboží
+ - příjemná obsluha
+ - vstřícná a rychlá komunikace
+ - zboží rychle připraveno k odběru

Velmi positivní zkušenost, obchod doporučuji!
Avatar autora 20.10.2018
Děkuji pěkně za hodnocení i nákup :-)
Avatar autora | 26.11.2016
+ Krásné zboží, skvělá komunikace

Avatar autora 20.10.2018
Mockrát děkuji za vaše hodnocení i nákup :-)
Avatar autora | 29.10.2016
+ výborná komunikace

doporučuji všem
Avatar autora 20.10.2018
Moc děkuji za hodnocení :-)
Avatar autora | 5.10.2016
+ Bezvadna komunikace, rychle vyrizeni, osobni prevzeti v kamenne prodejne.

100% doporucuji.
Avatar autora 20.10.2018
Moc děkuji za hodnocení i nákup a myslím na Vás s tím náramkem... :-)
Avatar autora | 23.8.2016
+ velký výběr produktů na jednom místě

velmi dobrý obchod,příjemná komunikace
Avatar autora 20.10.2018
Moc děkuji za hodnocení i nákup. Snad se dárek líbil a udělal radost :-)
Avatar autora | 21.8.2016
- Chybějí detailní popisy zboží, jako např. u řetízků délka šíře apod

Avatar autora 20.10.2018
Moc děkuji za hodnocení i Váš nákup. Detailní popisy resp. rozměry jsou uvedené na kartě parametry, speciálně u řetízků nyní dávám i délku a šířku už i do názvu, samozřejmě sem tam mohou parametry u některého zboží chybět, že někde zapomenu, ale jinak standardně i všechno zboží sama měřím :-) Takže mě mrzí, jestli jste při výběru měla potíže.
Avatar autora | 21.5.2016
+ je pri zastávke tramvajovej
- nie sú

Avatar autora 20.10.2018
Moc děkuji za vaší recenzi i nákup :-)
Avatar autora | 1.3.2016
+ okamžitá reakce, snaha vyhovět
- nevím

vstřícná komunikace, rychlost dodávky
Avatar autora 20.10.2018
Děkuji pěkně za hodnocení i nákup :-)
Avatar autora | 18.2.2016
+ Možný odběr zboží na Zásilkovně
- Nepřehledné webové stránky

Avatar autora 20.10.2018
Děkuji za hodnocení i váš nákup. Chystám nové stránky, tak snad budou přehlednější :-)
Avatar autora | 30.12.2015
+ Rychly a pohodlny nakup
- Zatim jsem na zadne neprisla

Vrele doporucuji
Avatar autora 20.10.2018
Moc děkuji za recenzi a nákup :-)
Avatar autora | 28.12.2015
Krásné zboží, moc příjemná komunikace a rychlost vyřízení objednávky
Avatar autora 20.10.2018
Děkuji mockrát za hodnocení i Váš nákup :-)
Avatar autora | 12.11.2015
velmi mila pani majitelka/prodavacka, zajimave a vkusne zbozi
Avatar autora 20.10.2018
Moc děkuji za vaše hodnocení i nákup :-)

Stránka 1 z 7 , položek celkem: 130

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací najdete tady.