Hodnocení obchodu

4,9 167 hodnocení
Přidat hodnocení
5
154x
4
10x
3
1x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
MS Avatar autora Mirka Součková | 9.12.2019
MF Avatar autora Miroslav Fuchs | 8.12.2019
Rychlost, vyzvednutí v den objednávky.
K Avatar autora Kateřina | 2.12.2019
ZH Avatar autora Zdeňka Hrabalová | 1.12.2019
DH Avatar autora Dagmar Hacaperková | 30.11.2019
velmi
KV Avatar autora Kateřina Voborná | 30.11.2019
Avatar autora Zdeněk Šostek | 28.10.2019
LD Avatar autora Lenka Daňková | 23.10.2019
GO Avatar autora Gabriela Oborná | 22.10.2019
RS Avatar autora Romana Schutova | 20.10.2019
Nakupovala jsem poprvé,ale určitě si tam ještě objednám.Maji zajímavé drobné dárky a paní majitelka je moc příjemná.
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 20.10.2019
Děkuji za hodnocení i nákup a budu se těšit :-)
LZ Avatar autora Lenka Zítová | 8.10.2019
Tento obchod mám velmi ráda. Paní majitelka je moc milá a ochotná, pokud potřebujete drobnost, nebo i větší dárek, tak vřele doporučuji.
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 8.10.2019
Děkuji za hodnocení i vaše nákupy :-)
ZK Avatar autora Zdeňka Kučerová | 10.9.2019
Obchod je velmi dobře zásobený, velké množství praktických věcí i nápadů na drobné dárečky. Paní majitelka je velice příjemná a ochotná. Mohu jenom doporučit.
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 10.9.2019
Děkuji mockrát za milé hodnocení i vaše objednávky, já doufám že se zase uvidíme :-)
LZ Avatar autora Lenka Zítová | 8.9.2019
MH Avatar autora Milena Havlíková | 26.8.2019
Skvělý obchod, rychlost, dodání, vše...Spokojenost!
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 26.8.2019
Děkuji mockrát za hodnocení i nákup :-)
LM Avatar autora Lenka Michálková | 27.7.2019
Rychlost a kvalita ????????
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 27.7.2019
Děkuji a za hodnocení i nákup, já věřím že i ta kvalita se ukáže jako bez otazníků, s ocelí nebývají problémy, jen doufám, že když jsem to tady "napsala nahlas", že nenastane nějaká výjimka :-)
LZ Avatar autora Lenka Zítová | 4.7.2019
Milá obsluha a vždy rychlé vyřízení
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 4.7.2019
Děkuji za hodnocení i nákup a zase se těším na viděnou :-)
LD Avatar autora Lenka Dejmkova | 3.7.2019
Kvituji rychlost i kvalitu.
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 3.7.2019
Děkuji, za hodnocení i nákup, jsem ráda, že jste spokojená :-)
ZD Avatar autora Zdeněk Dosedla | 24.6.2019
Vše bez problémů, mohu jen doporučit
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 24.6.2019
Děkuji za hodnocení i nákup :-)
EH Avatar autora Eva Havlíková | 20.6.2019
Výborná komunikace, mimořádná vstřícnost a ochota!! Děkuji
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 20.6.2019
Děkuji za hodnocení a doufám, že se líbilo oslavenci :-)
HJ Avatar autora Hana Johnová | 19.6.2019
Super komunikace, rychlost, a poradenství při výběru fotek.
Avatar autora Lenka Čiháková (Administrátor) 19.6.2019
Děkuji mockrát za hodnocení :-) a ať se podaří seskupení...

Stránka 1 z 9 , položek celkem: 168

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací najdete tady.